Mijn visie op het nieuws van de wereld.
De handen zijn weer gewassen.
De handen zijn weer gewassen.

De handen zijn weer gewassen.

Schone handen heren en dames politici? Ja graag en snel graag want de media zit ons achter de broek aan.
Het lijkt erop dat dat een tweede natuur is. De natuur van politici is een wereld op zich. Verantwoordelijkheidsgevoel is ook weer zoiets.
Wilma Mansveld stapt op en neemt daarbij ook de verantwoordelijkheid van de voormalige bewindslieden op zich.

Zo die handen zijn weer schoon. De verantwoordelijke minister blijft gewoon zitten. Ze heeft immers handig de probleem gevallen bij Wilma neergelegd en zoiets moet beloond worden in Den Haag.
Premier Mark Rutte ziet dit geval gewoon weer iets dat op zich zelf staat. Dat er nu alweer vijf bewindspersonen hebben moeten opstappen vanwege onjuiste of onvolledige informatie is een patroon dat hij niet “herkend”. Van iemand die geen visie heeft en het verleden wel citeert maar meestal op verkeerde manier zou het ook zomaar eens best kunnen. Maar het land zit vol met goede opticiens en die kunnen Mark toch best wel een goede bril aanmeten. Dat kost echt geen miljarden.

Maar de handen zijn weer gewassen , de schulden zijn weer afgerekend en waarschijnlijk zijn de afspraken wel weer gemaakt. Iedereen komt wel weer op een goede plek terecht. De rekening wordt wel weer betaald door de burger en de wereld draait weer door.

Wat vindt de ziel van de mens ervan. Is het schandalig? Het lijkt erop dat de verantwoordelijke politici gewoon geen verstand van zaken hebben en niet in staat zijn om die zaken te regelen waarvoor ze zijn aangenomen. Eigenlijk klopt het ook wel want ze zijn bijna alleen maar opgeleid om politiek te bedrijven. En politiek is nu eenmaal de maffia van de ziel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *