Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Stiekeme stiekemerds.
Stiekeme stiekemerds.

Stiekeme stiekemerds.

Het woord stiekem krijgt ineens weer landelijke aandacht. Kan ook haast niet anders want als je het goed doet komt het niet uit en weet niemand ervanaf.

Maar zet een club van stiekemerds bij elkaar en spreek je met hun af dat alles wat ze bespreken stiekem gebeurd en stiekem moet blijven gebeuren dan krijg je leuke dingen. Namelijk een stiekemerd die denkt ik ga lekker stiekem even iets anders doen.

Het dichtst bij zijnde woord qua verwantschap bij stiekem is lekken. Dat is ook net wat die stiekemerd kan en wil doen. Het past als een warme jas bij iedere stiekemerd die zijn doelen nastreeft. Gewoon lekker even lekken. Voor eigenbelang , een lotgenoot uit de brand helpen , de aandacht afleiden en van dat soort zaken.

Nu gaat de kamer ermee aan de slag omdat de goede naam en betrouwbaarheid in het gedrang komt. Ben benieuwd of die stiekemerds de andere stiekemerd te pakken krijgt. Want hoe je het ook went of keert bijna iedere politicus is in meer of mindere mate een stiekemerd. Hij zegt en schreeuwt wat , krijgt zijn stemmen met een daarbij behorende zetel en is daar dan bijna niet vanaf te branden.

Je kunt er gif op innemen dat dit onderwerp een anoniem einde krijgt door het vooral anoniem te houden.
Bellen naar aanleiding van dit onderwerp is niet verstandig en waarschijnlijk beschadigend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *