Mijn visie op het nieuws van de wereld.
A new start.
A new start.

A new start.

Ik ben het nieuws natuurlijk nog steeds blijven volgen maar had mijn focus even op wat andere zaken. Tot nu toedeelde ik altijd een beschouwing op deze site.

Leuk maar dat gebeurde altijd op basis van mijn perspectief. Het is nu tijd om het wat anders aan te pakken. Ik wil graag dat jullie zelf wat meer gaan nadenken. Als ik naar het nieuws kijk , luister of lees heb ik in basis eigenlijk maar drie dingen die ik denk. Namelijk: Spot On , Strange of False.

Vanaf nu ga ik dan ook nieuws wat me opvalt delen . Een beoordeling geven. Een korte uitleg of perspectief waarom ik dat denk en jullie vragen om ook even na te denken en een idee te vormen.

Succes !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *