Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Aanslag in Utrecht.
Aanslag in Utrecht.

Aanslag in Utrecht.

3 doden en 5 gewonden. Een laffe aanslag van een persoon die veel angst veroorzaakt en veel media aandacht krijgt.

Oordeel:

Strange

Waarom:

Niet het ingrijpen van de instanties. Ik veroordeel de daad ook. Wel de timing. Weer een paar dagen voor de verkiezingen. Dat gebeurde twee jaar geleden ook met een turks vliegverbod. Toen ook een bijzondere actie in het voordeel van de rechtse partijen. De pvv en fvd zien hun standpunten van immigratie weer extra impact maken. De media zou hier dan ook op gepaste wijze mee om moeten gaan.

Mijn condoleances gaan uit naar de slachtoffers en nabestaanden. Verder moeten we ons niet laten regeren door angst. Maar alertheid is zeker gepast. Geef de instanties verder de juiste middelen en laat ze hun werk doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *