Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Griekenland wil rijke buitenlanders trekken met belastingvoordeel.
Griekenland wil rijke buitenlanders trekken met belastingvoordeel.

Griekenland wil rijke buitenlanders trekken met belastingvoordeel.

Het nieuws van NU.nl is dus als volgt:

Oordeel:

BULLSHIT

Waarom:

Belastingtarieven verlagen en voordelen geven zorgt er alleen maar voor dat er minder belastingen binnen komen. Op korte termijn krijg je wellicht even een boost maar dat zal een lege huls blijken te zijn. Je gaat gewoon meedoen in de ratrace van de belasting paradijzen. Zoals de kleine eilandjes in de Carabische zee. Voor hun is het een allerlaatste redmiddel om een inkomstenbron en een bepaalde welvaart te creeeren. Maar ten koste van het belastingsinkomen van andere landen. Daar wordt de Europeaan wel vrolijk van. Maar hun regeringen hebben Griekenland ook in de uitverkoop gedaan. Je oogst ook wat je zaait.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *