Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Schaakspel.
Schaakspel.

Schaakspel.

Iraanse generaal uitgeschakeld door de Amerikanen. Op zich een terroristische daad. Alleen nu door Amerika. Het vergroot het toekomstige terrorisme naar Amerika en het Westen toe. Het speel Rusland en China in de kaart. Het brengt de allianties met Europese landen in gevaar en op zet het op zijn minst op scherp. Een slechte schaakzet mijns inziens.

President Trump heeft gezegd America First maar straks ook America Alone met heel veel critici. Geweld is niet de beste tegenzet tegen geweld. Een generaal wordt wel weer vervangen. Benieuwd welke zet er nu gedaan wordt maar America neemt wel veel risico met kans op grote gevolgen. Maar America is groot geworden met zijn oorlogsindustrie en dat vaart wel bij een instabiele regio. Mijn oordeel is dus Strange.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *