Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Corona , wanneer ben ik nu eigenlijk immuun.
Corona , wanneer ben ik nu eigenlijk immuun.

Corona , wanneer ben ik nu eigenlijk immuun.

Dat is een van de belangrijkste vragen. Een vraag die beantwoordt zou moeten worden samen met de vraag kan ik als immuun persoon het virus doorgeven. Meneer Van Dissel heeft jammer genoeg nog geen zekere eenduidige antwoorden.

De antwoorden op deze twee vragen zijn wel cruciaal om mensen vrij te kunnen geven via een stempel in hun paspoort of iets vergelijkbaars. Zij zouden weer vrij kunnen gaan functioneren. Het nieuws is , omdat we voorzichtigheid en betrouwbaarheid moeten betrachten , dan ook Spot On.

Als we de antwoorden hebben kunnen we ook langzaam maar zeker weer terug naar onze oude vrijheden. Een switching lockdown. Maar dan moeten die twee vragen wel onomstreden en positief beantwoord worden.

Ik wens de RIVM en de WHO veel succes hierbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *