Mijn visie op het nieuws van de wereld.
KLM , mag ik alweer vliegen.
KLM , mag ik alweer vliegen.

KLM , mag ik alweer vliegen.

Die vraag stel ik mezelf naar aanleiding van het volgende artikel op NU.nl.

Het lijkt erop dat de KLM al voorschot neemt op het verdere traject. Er zij namelijk nog geen of zeer weinig bestemmingen waar je zomaar heen kunt.

In ieder geval niet zonder urgente noodzaak. Ze claimen dat er weinig risico is door onder andere luchtfiltering etcetera…

Wat ik mis is een onderbouwing van bijvoorbeeld het RIVM of wetenschappelijk onderzoek. Het lijkt me meer een proefballon van een organistatie die van zich zelf gaat zeggen dat het allemaal wel goed is en weer kan.

Dat kun je veroordelen maar voorlopig plak ik er het oordeel: Strange even op. Aangezien de journalistiek ook een onderzoekende en kritische instelling moet hebben vindt ik het dan ook geen goed artikel. Nu laat zich even gebruiken denk ik dan. Maar dat is niet verboden hooguit vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *