Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Navalny , weer in nood of toch niet….
Navalny , weer in nood of toch niet….

Navalny , weer in nood of toch niet….

Hij is de laatste paar dagen weer in het nieuws. Het artikel wat ik nu zo even naar boven haal komt uit nu.nl van vandaag.

Natuurlijk zijn jullie benieuwd in welke categorie ik het plaats. Het is niet Spot On in iedere geval. Dat is niet omdat hij wat losmaakt bij Merckel en Macron. Zij geven hun steun volgens de pers.

Voor mij is het vreemd dat het weer een mislukte en onduidelijke poging lijkt. Het genereert wel veel aandacht en media. Maar het gaat er bij mij niet in dat de Poetin of de KGB Navalny niet op een andere manier en discretere echt hadden kunnen laten verdwijnen.

Een martelaar ga je niet creëeren. Ook niet als je andere mensen wilt afschrikken. Tenzij het een door de KGB gecontroleerde martelaar is. Klinkt misschien raar maar denk er maar eens over na. Hoe ga je de oppositie het makkelijkste onder controle houden. Juist. Dingen zien er vaak anders dan het lijkt.

Mijn oordeel is dan ook: STRANGE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *