Mijn visie op het nieuws van de wereld.
Sigrid , elitair of toch niet.
Sigrid , elitair of toch niet.

Sigrid , elitair of toch niet.

Op nu.nl een artikel over haar. Bij deze even het artikel.

In het kader van het lijsttrekkerschap voor D66 volgt er natuurlijk vanuit de media een heel carrousel van berichtgeving. Haar levensloop en de wetenswaardigheden komen daar bij aan de orde. Dat is op zich een goede zaak. Dus wat dat betreft is dit nieuws:

SPOT ON

Maar dat er verder kritisch gekeken gaat worden aan welke etenstafel ze is opgegroeid is logisch Waar ze haar netwerk heeft opgebouwd. Hoe ze de zaken gewend is. Waar haar opvoeding heeft plaats gevonden.

Welke cultuur haar heeft gevormd. Een keer een supermarkt bezoeken en een aantal prijzen weten is niet meer dan leren voor het verkiezingsdebat.

Het gaat erom waar je voor staat. Welke offers ben je bereid te brengen voor de burgers die steeds verder in de armoede komen. Durf je daarvoor de zuilen van de tempel gecreëerd door de elite te vernietigen. Durf jij zoals Jesus er voor te sterven. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *